inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Coques de Sant Joan: Coca de fruita Coques de Sant Joan: Coca de llardons Coques de Sant Joan: Coca de crema Pèsols negres amb rosta i col confitada Bonítol salat amb tomàquet Tortell de nata

dilluns, 23 de juny de 2014

Pizza de xampinyons i tomàquiet (PUBLICADA)


Avui una proposta d'aquelles que interessa a tothom.
Sempre ve de gust una pizza. En ocasions, fins i tot, el desig es converteix en tot un caprici.
L'elaboració de la massa de la pizza la podeu veure a la recepta, permeteu-me no haver-la d'explicar pels diferents tipus de pizza o calzone que es puguin publicar en aquest blog.
Com sempre, per garantir l'èxit d'una pizza ens caldran productes frescos de primera qualitat.
La resta, ja sabeu, cap misteri.
Jo preparo la massa i els meus fills de 2 i 4 anys ja es fan les seves pizzes al gust!.
Amb aquesta recepta de massa us sortiran dues pizzes.

INGREDIENTS
Per la massa
230 g de farina força
20 g o 3 cullerades d'oli d'oliva
20 g de llevat premsat
5 g de sal
10 g de sucre
130 g d'aigua tèbia

Per al farciment
10 xampinyons
1 tomàquet madur
1 ceba tallada en juliana
1 bola de mozzarella
orenga
oli picant d'herbes

VARIANTS:
- Podeu treure i incorporar els ingredients que més us agradin

ELABORACIÓ
Preparem els ingredients i la massa de pizza.
Avui farem pizzes grans i rectangulars. Estireu una bola de massa d'uns 180-200 g ben prima i fins que tingui la mida de la mateixa safata de forn, on la col·locarem sobre un paper de forn.
No cal explicar masses coses més. A mi m'agrada posar un molt fina capa de tomàquet fregit especial pizzes a la base. A sobre, poseu-hi llesques de tomàquet madur, la ceba i els xampinyons tallats a rodanxes per sobre. Una mica de formatge per gratinar i la mozzarella.  No poden faltar l'orenga i l'oli picant d'herbes que també hem vist com elaborar en aquest blog.
Sempre que faig pizza, haig de fer-ne una de pernil dolç, ceba, tonyina i anxoves. La meva preferida.
I les courem juntes a uns 220º C amb ventilació, fins que tinguin un bonic color.
Si teniu foc de llenya, aprofiteu-lo.
Una gran combinació d'ingredients aquesta.
Quina flaire!
I la de tonyina amb anxoves.
En voleu un tall? doncs truqueu al TELECUINADESEMPRE, jeje!
Bon profit!


I PER BEURE...


Maridatge cortesia de La Guia de vins de Catalunya

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada