inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Coques de Sant Joan: Coca de fruita Coques de Sant Joan: Coca de llardons Coques de Sant Joan: Coca de crema Pèsols negres amb rosta i col confitada Bonítol salat amb tomàquet Tortell de nata

dimarts, 20 de maig de 2014

Entrecot de vedella amb salsa de moixernons i pebre (CORREGIDA_M falta el vi) (NO PUBLICADA)


Avui, una recepta d'aquelles que agraden tant als carnívors.
Com A acompanyament, haureu de preparar la salsa de moixernons i pebre i, per tant, us recomano la seva lectura prèvia.
Ja sabeu que no sóc pas cap especialista en carns vermelles. Per tant, permeteu-me no entrar a debatre com s'ha de coure un tall gruixut de carn; com passa amb totes les carns, cadascú se l'ha de cuinar al seu gust.
Que vagi de gust!

INGREDIENTS
1 entrecot per persona
salsa de moixernons i pebre
sal en escates

ELABORACIÓ
Prepareu la salsa de moixernons i pebre prèviament.
Podeu seguir el pas a pas en "Salsa de moixernons i pebre".
Hem comprat uns entrecots a la carnisseria del mercat municipal.
La salsa la podeu fer hores abans, fins i tot el dia abans. Només us caldrà escalfar-la a l'hora de servir-la.
En una planxa molt i molt calenta amb una mica de sal, farem la nostra carn.
Quan sigui torrada d'un costat li donarem la volta.
Procureu deixar-la sucosa per dins. En qualsevol cas, que cadascú se la faci com més li agradi d'acord amb el gruix que tingui el tall de carn.
Emplatem la carn i li posem sal en escates per sobre.
I finalment, hi posarem la salsa al costat.
I aquí tenim un segon plat extraordinari.

Què bona!
Ummmm...
Bon profit!



I PER BEURE...


Maridatge cortesia de La Guia de vins de Catalunya

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada