inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Pastís de la Diada de Catalunya Brioixeria: Magdalenes de pastisseria Pop de platja a la planxa amb all i julivert Xató Amanida de mar Calamars amb vi i ceba

divendres, 29 de novembre de 2013

Ous remenats amb fesols de Santa Pau, pernil i gambes



L'altre dia, un lector d'aquest blog em deia que es poden fer tantes receptes d'ous remenats com imaginació tinguem. I no li faltava raó, oi?.

Avui us presento uns ous remenats sense misteri...però molt bons, amb fesols de Santa Pau, gambes i pernil.

Ja sabeu que els fesols de Santa Pau requereixen d'un cocció una mica especial, per això us recomano la lectura prèvia de l'article "Llegum seca".

La quantitat d'ous dependrà dels vostres gustos. Jo n'he posat un parell però en podeu posar el doble tranquil·lament.

Feu la vostra, companys.



INGREDIENTS

300gr. fesols de Santa Pau cuits

2 o 3 ous

100gr. gamba pelada

50gr. daus o tires de pernil ibèric

una cullerada de pebre vermell dolç

2 alls trinxats

julivert fresc

oli d'oliva

sal



VARIANTS:

- Podeu utilitzar altres tipus de fesol

- S'hi poden incorporar bolets



ELABORACIÓ




Preparem les gambes pelades.




Els fesolets ja els haurem cuit prèviament.




Una mica de pernilet.




I els ous....




...que hem de batre com per una truita francesa.



Començarem per coure les gambes pelades en una paella amb unes gotes d'oli.




Deixaran anar força aigua....abans no comencin a torrar-se una mica.




En aquest punt, les reservem.




En la mateixa paella, amb un nou raig d'oli, daurem el pernilet.





Piquem una mica d'all i julivert...




...i l'incorporem.




Al mateix temps, hi posarem una culleradeta de pebre vermell dolç




Ho remenem tot plegat i deixem que es faci durant un parell de minuts.




Seguidament, hi afegim els fesols cuits...




...i ho remenem.




Ara les gambes...




...ho remenem i esperem un parell de minuts més, que s'integrin tots els ingredients.



I ja per acabar, hi aboquem els ous batuts.




Si el conjunt és prou calent, ja podeu apagar el foc. L'ou es courà amb l'escalfor residual.




En qualsevol cas, es interessant servir-ho amb l'ou lleugerament cru.




Perfecte.




Emplatem....amb uns "picos" per acompanyar.






Espero que us hagi agradat. A mi....m'ha encantat, jeje.




Bon profit !!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada